Contact

0113-311221

Livingstone & Houterman

Aannemingsbedrijf Houterman hanteert naast de traditionele bouw ook het Livingstone concept. Dit concept levert alles onder één dak voor uw nieuwe woning.

U hoeft niet eerst op zoek naar een architect, want Livingstone neemt alles van u over. u zoekt alleen uit wat u mooi vindt en geeft uw aanvullende wensen op.

 

Livingstone woningen staan garant voor de kwaliteit die Houterman hoog in het vaandel heeft staan. Het Livingstone concept biedt een sneller traject van bouwen dan traditioneel. En dat terwijl u als klant gewoon direct zaken kunt doen met uw lokale aannemer.

 

Keuzevrijheid

Livingstone biedt de aspirant-koper van een vrijstaande woning vrijwel onbeperkte mogelijkheden. Niet alleen in vorm, indeling en stijl, maar zelfs ook in bouwmethode. Met deze keuzevrijheid is Livingstone tamelijk uniek. Livingstone werkt vanuit een aantal basisontwerpen: bijna alle ontwerpen zijn eenvoudig aan te passen aan individuele wensen en ideeën. Zelfs de mogelijkheid van een geheel op maat gesneden ontwerp bestaat. De bouwadviseurs en architecten van Livingstone stellen de individuele woonwensen centraal om te komen tot een optimaal ontwerp met de gewenste indeling en gebouwd in de gewenste bouwmethode en bouwstijl.

 

Klik hier voor meer informatie.

 

Livingstone

Met het Livingstone concept kunt u vanuit één van de vele standaard basisontwerpen uw eigen woning zelf doorontwikkelen. De bouwtekeningen, aanvragen bij de welstandscommissie, de bestellingen bij de fabriek worden dan door Livingstone uitgevoerd en binnen enkele dagen na aanvang van de bouw kunt u de vlag al uithangen omdat het hoogste punt is bereikt. Meer informatie over Livingstone vindt u hier. Of vraag de folder aan via het formulier informatie aanvraag.

De kwaliteit van Livingstone is uitzonderlijk hoog. U kunt deze woningen desgewenst volgens traditionele bouwmethoden laten bouwen.

Contact

 

Aannemingsbedrijf Houterman B.V.

Spoorstraat 30

4431 NK ‘s-Gravenpolder

Telefoon 0113 311221

E-mail info@houterman.nl

 

Diensten

 

Nieuwbouw

Verbouw

Onderhoud

 

© Aannemingsbedrijf Houterman | Sitemap | Disclaimer | Voorwaarden | Van der Meer Reclameatelier