Contact

0113-311221

Nieuwbouwen met Houterman

Wilt u een nieuw huis wilt laten bouwen? En waarin u straks met veel plezier en zonder zorgen wilt wonen? Dan adviseren wij u eens een afspraak te maken voor een plan van Houterman. Wij realiseren uiteraard een plan naar uw eigen wensen en mogelijkheden. Wij staan voor u klaar van plan tot oplevering in alle mogelijke types woningen.

 

Traditionele bouw van modern tot een authentieke (woon)boerderij. Of snelbouw met behulp van het Livingstone concept. Heeft u al een architect en/of bouwtekening gereed? In dat geval kunnen wij snel aan de slag. Anders brengen wij u graag in contact met een architect die uw wensen in een mooi plan vorm kan geven.

 

 

 

 

 

 

Met het Livingstone concept kunt u vanuit één van de vele standaard basisontwerpen uw eigen woning zelf doorontwikkelen. De bouwtekeningen, aanvragen bij de welstandscommissie, de bestellingen bij de fabriek worden dan door Livingstone uitgevoerd en binnen enkele dagen na aanvang van de bouw kunt u de vlag al uithangen omdat het hoogste punt is bereikt. Meer informatie over Livingstone vindt u hier. Of vraag de folder aan via het formulier informatie aanvraag.

Contact

 

Aannemingsbedrijf Houterman B.V.

Spoorstraat 30

4431 NK ‘s-Gravenpolder

Telefoon 0113 311221

E-mail info@houterman.nl

 

Diensten

 

Nieuwbouw

Verbouw

Onderhoud

 

© Aannemingsbedrijf Houterman | Sitemap | Disclaimer | Voorwaarden | Van der Meer Reclameatelier